İlk Tematik BİGG Çağrısı “BİGG Yeşil Büyüme Çağrısı” Açıldı.
02.09.2021

İklim değişikliği ile mücadele kapsamında, Türkiye ekonomisi ve sanayisinin yeşil dönüşümüne katkı sağlamak amacıyla BiGG Yeşil Büyüme Çağrısı açılmıştır.

 

Atılım Üniversitesi; Ankara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. ile yaptığı işbirliği çerçevesinde BİGG Programı kapsamındaki iş fikri başvurularını 1 Eylül ve 1 Kasım 2021 tarihleri arasında http://www.bigg-atilim.com/ adresinden alacaktır.

 

Atılım Üniversitesi ARGEDA-TTO Direktörlüğü tarafından yürütülecek programda; girişimcilerin iş fikirlerinin toplanması, değerlendirilmesi, doğrulanması, seçilen iş fikirlerinin iş planına dönüştürülmesine yönelik eğitim, rehberlik, ön kuluçka vb. hizmetlerin sağlanması gerçekleştirilecektir.  Girişimcilerin hazırlayacakları iş planlarını TÜBİTAK’a sunmalarından sonra gerçekleştirilecek şirketleşme ve raporlama faaliyetlerinde de ARGEDA-TTO Direktörlüğü’nün destekleri devam edecektir. TÜBİTAK tarafından BİGG programı kapsamında desteklenmesi kararlaştırılan girişimcilere 200.000 TL’ye kadar ön ödemeli ve %100 hibe desteği sağlanacaktır.

 

Ayrıntılı bilgi için:

https://www.bigg-atilim.com/

https://www.tubitak.gov.tr/sites/default/files/21566/bigg-yesil_buyume_cagrisi_duyurusu_23082021.pdf

 

Program hakkında detaylı bilgi için :

Tuğba Toker Çelik: 0312 586 8804 /tugba.toker@atilim.edu.tr

Can Tiryaki: 0312 586 8803 /can.tiryaki@atilim.edu.tr