Bir Atılım Yap İş Fikri Yarışması’nın Final Değerlendirmesi Gerçekleştirildi.
11.06.2020

Atılım Üniversitesi ARGEDA-TTO Direktörlüğü tarafından düzenlenen Atılım Üniversitesi Lisans Öğrencileri İş Fikri Yarışması’nın final değerlendirmesi 10 Haziran 2020 tarihinde internet üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Final Değerlenmesine Atılım Üniversitesi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Serkan Eryılmaz, ARGEDA-TTO Direktörü Doç. Dr. Yılser Devrim, Endüstri Mühendisliği Bölümü Bölüm Baş. Doç. Dr. Turan Erman Erkan, Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi Müdürü Dr. Besim Baranoğlu ve OSTİM Teknopark Genel Müdürü Dr. Derya Çağlar katıldı.

5’er dakikalık sunumlarını gerçekleştiren girişimci adayı öğrencilerimiz, jürilerimizin sorularını yanıtladı. Tüm girişimci adayı öğrencilerimize başarılar dileriz.