Esnaf ve Sanatkârlar Özelinde Sektör Analizi Projesi İmza Töreni Yapıldı
08.04.2015

"Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürlüğü" tarafından farklı sektörlerde iş yapan işletmelerin yapılarını ve geleceklerini analiz etmek üzere başlatılan ARGEDA-TTO ve ATÜSEM tarafından koordinasyonu yapılan ve Halkbank tarafından finanse edilen "Esnaf ve Sanatkârlar Özelinde Sektör Analizi" projesinin imza töreni Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nda gerçekleşti.

Törene; Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı, Halkbank Genel Müdürü, projede görev alan Üniversitemiz, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörleri ve Öğretim Görevlileri ve bakanlık yetkilileri katıldı.

Proje kapsamında Üniversitemiz araştırmacıları Ulaştırma sektörünün analizi ile ilgili çalışmalar yapacaktır.