“Ankara’nın Endemik Bitkilerinin Koruma Altına Alınması” Projesi 1. Toplantı
08.04.2021

Ankara’nın Endemik Bitkilerinin Koruma Altına Alınması Projesi

1. Toplantı

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Üniversitemiz arasında 20.08.2020 tarihinde imzalanan “Ankara’nın Endemik Bitkilerinin koruma altına alınması” konulu protokol kapsamında 07.04.2021 tarihinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire başkanlığında ilk toplantı yapılmıştır.  Toplantıda projenin nedenleri ve üniversitelerin projedeki önemi ve neler yapabilecekleri hakkında tanıtım yapılmıştır.

Toplantı Katılımcıları:

• Proje Danışmanı Bitki Bilimci Prof. Dr. Mecit VURAL,
  • Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı’ndan Proje Sorumluları, Duygu TERZİ ve Emrah ARABACI
  • Başkent Üniversitesi Rektör Yardımcısı , Gıda Tarım ve Hayvancılığı Geliştirime Enstitüsü Müdür Prof. Dr. Füsun EYİDOĞAN
  • Bilkent Üniversitesi Çevre Düzenleme Ve Koruma Müdürlüğünden Zir.Müh. Elvan TÜYLÜOĞLU
  • Üniversitemiz adına Çevre Düzenleme Koordinatörü Esra IŞIKAN katılmıştır.