Atılım Üniversitesi Kariyer Planlama ve Ortak Eğitim Koordinatörlüğü ile Yapı Topluluğu tarafından 27-28 Şubat tarihlerinde Yapı'da Atılım'20 zirvesi düzenlendi. Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kemal Zaim Sunel Konferans Salonu' nda düzenlenen zirvede, ‘İnşaat sektörü ile ilgili her şey bu zirvede!’ mottosuyla gerçekleştirilen konferanslar kapsamında üniversite öğrencileri, alanlarında uzman kişilerle bir araya geldi.

Etkinliğin ilk gününde öğrenciler, Kam A.Ş. Pazarlama Müdür Yardımcısı Necmi Saraçoğlu, Prota Mühendislik BİM ve Teknoloji Koordinatörü Saniye Öktem, BİMFİLİ BİM Danışmanı Aliye Göçer, Mimtek Akademi 3D Görselleştirme Uzmanı Kamil Kurtuluş, İnşaat Mühendisi Furkan Erdoğan, Gürbüz İskele Kalıp Sistemleri Proje ve Satış Müdürü Gemi İnşaat Mühendisi Tunahan Aksakal, Hilmi Güner Mimarlık Genel Müdürü Hilmi Güner ve Prota Mühendislik Genel Müdürü Danyal Kubin tarafından gerçekleştirilen sunumlara katıldı.

Etkinliğin ikinci gününde ise, Yapı Merkezi Proje Koordinatörü Koray Karahasanoğlu, TMMOB 2. Başkanı Selçuk Uluata, Temelsu Mühendislik Teklif Müdürü Ertuğrul Ersan, ISAG Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kavlak ve Meiser Izgara Departman Yöneticisi Bülent Aldaş’ın sunumlarına katıldı.

Sektörün liderleriyle buluşan öğrenciler, aradıkları sorulara bu vesileyle cevap buldu.