Modern Diller Bölümü'nün Sunduğu Yabancı Dil Dersleri İle İlgili Duyuru - 13 03 2020

Sevgili öğrencilerimiz,

Yükseköğretim Kurulunun 13.03.2020 tarihinde almış olduğu karar neticesinde dünya genelinde Covid-19 virüsü ile ilgili yaşanmakta olan sağlık sorunları sonucunda 16.03.2020 tarihi itibariyle üniversitemizde 3 hafta boyunca eğitime ara verilmiştir. Bu kararla birlikte 2019-2020 Bahar Dönemi başında sizlerle paylaşmış olduğumuz ders izlencelerinde (syllabus) ve notlu değerlendirme tarihlerinde değişiklikler olacaktır. Güncellenecek yeni izlenceleri ileri bir tarihte sizlerle paylaşıyor olacağız. Tüm duyurularımızı bölümümüzün web sayfası üzerinden takip etmenizi ve Atılım uzantılı elektronik postalarınızı sık sık kontrol etmenizi önemle rica ederiz.

Sağlıklı günlerde görüşmek üzere.

Feride GÜVEN

YDYO/MDB Başkanı