İlk Hafta Dersleri ile İlgili - 02 10 2020

Sevgili Öğrencilerimiz;

Yeni eğitim-öğretim dönemi için hepinize sağlık ve başarılar diliyoruz. İçinde olduğumuz bu zor süreçte hem Üniversite hem de Fakülte düzeyinde hepimizin sağlığı için gerekli tüm tedbirler alınmış ve bütün derslikler üniversitemiz yönetimince düzenlenmiştir.

Yeni dönemde Fakültemizde derslerimiz Hibrit, yüz yüze ve uzaktan eğitim modellerinden biri ile uygulanacaktır. Her dersin işlenişine ilişkin bilgi, ilgili derslerin öğretim elemanları tarafından sizlere aktarılacaktır. Öğrencilerimizin tamamı ile tanışabilmemiz ve gerekli bilgilendirmenin yapılabilmesi amacıyla yalnızca ilk haftaya mahsus olarak 5 ve 10 Ekim arası derslerin tamamı UZAKTAN yapılacaktır.

Seçtiğiniz derslerin danışman onayı geldikten sonra kayıt yaptırdığınız derslere Moodle üzerinden de (https://moodle.atilim.edu.tr/) kayıt yapmanız gerekmektedir. Moodle sistemine öğrenci mail adresiniz ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Derslerin Zoom linkleri ilgili dersin Moodle sayfasında sizlerle paylaşılacaktır

Yeni dönemde başarılar dileriz!