Başkent Öğretmen Atölyeleri Kapsamında Okyanus Kolejleri Öğretmenleriyle Birlikteydik - 29 01 2020

Başkent Öğretmen Atölyeleri kapsamında 29 Ocak Çarşamba günü İncek Okyanus Kolejine misafir olduk. Eryaman ve Keçiören İncek Okyanus Kolejleri öğretmenlerinin de katılım gösterdiği programda, İşletme Fakültesi İşletme bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Ceyhan Çiğdemoğlu ile "Zihin Haritaları ve Kolay Öğrenme" ve İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Elif Eşiyok ile "Etkili İletişim ve Beden Dili" sunumları ile Okyanus Kolejleri öğretmenlerine detaylı bilgiler vererek, bunları günlük yaşantılarında ve öğrencilerine karşı nasıl uygulamaları konusunda keyifli bir seminer programı gerçekleştirdiler.