Öğrencilerimizden Gelen Sorular ve Yanıtları - 23 03 2020

Dijital iletişim mecralarında Fakültemiz öğrencilerinin süreç ile ilgili sıkça sordukları sorular ve yanıtları şu şekildedir:

Biz neden bilgilendirilmiyoruz?

Sevgili Öğrencilerimiz, Uzaktan Eğitim Süreci ile ilgili gelişmeleri üniversitemiz sayfasından takip edebilirsiniz. Henüz tüm üniversiteler gibi, bizler de YÖK talimatlarını bekliyor ve hazırlıklarımızı yapıyoruz.

Bazı bölüm hocaları Moodle’dan başladılar, bizim bölümde herhangi bir hareketlilik yok ve bizimle irtibata geçende yok?

Güncel duyurular için üniversitemiz Web sayfasını takip edebilirsiniz.

Hocalarımızla iletişim halindeyiz mail ve Moodle Sistemi üzerinden henüz onlar da ne yapacaklarını bilmiyorlar ama ders içeriklerini yüklediler, ne yapacağız şimdi?

Güncel duyurular için üniversitemiz Web sayfasını takip edebilirsiniz.

Uzaktan eğitimde sadece hocalarımız notlarını mı paylaşacaklar? Online olarak hocalarımızın ders anlatımı olmayacak mı?

Birçok hocamız uzaktan eğitim yapacak. Saatler ve detaylı bilgi, belli olduğu zaman derslerin Moodle sayfasında duyurulacaktır.

Moodle’da kayıtlı olmayan dersler nasıl yürütülecek?

Birçok dersimizin Moodle sayfası var, olmayan derslerin Moodle sayfası da açılıyor. Lütfen Moodle sayfalarını kontrol ediniz.

Hocam sınavlar nasıl olacak?

Su an itibariyle uzaktan eğitim yoluyla herhangi bir sınav yapılmayacaktır. Ara sınavların ve yarıyıl sonu sınavlarının üniversitede eğitime başlandığında yapılması planlanmaktadır.