Konferans: Sessizlik Kalbinizi Sakinleştirir
05.11.2019

Sessizlik Kalbinizi Sakinleştirir - Yogesh Sharda

Atılım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak Yogesh Sharda'yı konuk ettik.
Malavi, Afrika'da doğan ve İngiltere’de Londra ve Oxford şehirlerinde büyüyen, eğitimi, her ikisi de Brahma Kumaris Üniversitesi tarafından yönetilen Hindistan, Mount Abu’daki ,“Daha İyi Bir Dünya Akademisi” ve İngiltere, Oxford'daki “Küresel İnziva Merkezi”nden gelen Sharda, "Sessizlik Kalbinizi Sakinleştirir" başlıklı sunumuyla bizimleydi.
20 yılı aşkın bir süredir Kişisel Gelişim Eğitmenliği yapan, Avrupa, İngiltere, Orta Doğu, Güney Doğu Asya, Avustralya, ABD, Orta ve Güney Amerika, Karayipler ve Hindistan'da, hastaneler, üniversiteler, gençlik örgütleri ve yerel topluluk grupları için yüzlerce kurs, seminer, çalıştay gerçekleştiren Sharda, geçtiğimiz sene olduğu gibi bu dönemde de ilham verici önerileriyle yaşamımıza dokundu. Üniversitemiz içinden ve dışından akademik&idari personel ve öğrencilere açık olarak gerçekleştirilen programda yaşama dair kıymetli paylaşımlarından dolayı Yogesh Sharda'ya ve simültane çeviriyi gerçekleştiren Öğr. Gör. Merve Aydın'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.