Değişen Dünyada Doğumda Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu ve Herkes İçin Sağlıkta Hemşireler Bir Ses ICN 2019 Teması Sempozyumu Gerçekleşti
13.05.2019

Atılım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Medicana International Ankara Hastanesi işbirliğinde, birçok farklı kurum ve disiplinden profesyonellerce planlanan Değişen Dünyada Doğumda Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu & Herkes İçin Sağlıkta Hemşireler Bir Ses – ICN 2019 Teması Sempozyumu gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hayri Yılmaz Kaptan ve Prof. Dr. Serkan Eryılmaz, Türkiye Anne, Çocuk ve Ergen Sağlığı Enstitü Başkanı Prof. Dr. Esma Sarıkaya, Medicana International Ankara Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Gülçin Sarıyıldız, Türk Hemşireler Derneği eski başkanlarından ve hemşirelik duayenlerinden Prof. Dr. Saadet Ülker gibi önemli isimler de katılımlarıyla destek verdiler.

Atılım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Füsun Terzioğlu ve Medicana International Ankara Hastanesi International Ankara Hastanesi'nden Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç'ın başkanlığını yürüttüğü sempozyumumuzda birçok farklı sağlık disiplininden konuşmacılarımız, misafirlerimizle önemli paylaşımlarda bulundular. Sayıları üç yüzü bulan katılımcılarımız, olumlu geri bildirimlerini ilettiler. Sağlık alanında değişimleri yaratacak kitleleri üniversitemiz bünyesinde bir araya getirmiş olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Tüm fotoğraflara erişmek için tıklayınız.

Özet konuşmalar ve bildiri özetlerine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.