Hemşirelik Eğitiminde Yaratıcı ve Yenilikçi Öğretim Teknikleri Serisi I
13.10.2021

Hemşirelik Eğitiminde Yaratıcı ve Yenilikçi Öğretim Teknikleri - I. Oturum

08 Ekim 2021 Cuma günü, Hemşirelik Eğitiminde Yaratıcı ve Yenilikçi Öğretim Teknikleri makale ve bilgi paylaşım serimizin ilkini gerçekleştirdik. Bölümümüzden Arş. Gör. Fazilet Tamer, "Hemşirelik Eğitiminde Oyunlaştırma Kullanımı" başlıklı paylaşımıyla bizimleydi. Paylaşımın ardından Tamer, "Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencilerinin Yenilikçilik ve Yaratıcı Kişilik Özelliklerinin Belirlenmesi" adlı Lisans Araştırma Projesi önerisini,  Arş. Gör. Buğse Yüceer, "Üniversite Öğrencilerinin Ağrı İnançları, Ağrıyla Başa Çıkma ve Reçetesiz İlaç Kullanma Durumlarının Belirlenmesi" adlı Lisans Araştırma Projesi önerisini ve Arş. Gör. Canberk Akdeniz "Sağlık Bilimleri Öğrencileri ve Akademisyenlerinde Mesleklerarası Eğitime Hazıroluşluk ve Ekip Çalışması Tutumları" adlı araştırma önerisini sundu. Kendilerine ve önerileriyle destek olan dekan yardımcımız Doç. Dr. Emel Sönmezer’e teşekkür ederiz.