Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Hakları Dersi Katılım Belgeleri Dağıtıldı
18.01.2016

İlk kez 2011-2012 Güz eğitim öğretim döneminde açılan, “ASEL 203 kodlu Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Hakları” dersi, Üniversitemiz Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KASAUM) tarafından verilmekte. Tüm lisans öğrencilerine seçmeli olarak açılan dersin bu yıl beşincisi verildi. Dersi alarak belirtilen gereklilikleri yerine getiren öğrenciler, bu yıl ilk kez Üniversitemizin “İz Bırakan 50 Öğrenci Programı”nda da geçerli olan bir katılım belgesi almaya hak kazandılar. Söz konusu katılım belgelerinin dağıtım töreni, 8 Ocak 2016’da gerçekleşti. Törende açılış konuşmalarını KASAUM Müdürü Doç.Dr. Gül Güneş ve ders koordinatörü Öğr.Gör. Dr.Aslı Şimşek yaptılar. Ardından Rektör Yardımcısı Prof.Dr. İsmail Bircan ve bir önceki KASAUM Müdürü Doç.Dr. Lerzan Gültekin tarafından öğrencilere katılım belgeleri verildi.

Katılım belgelerinin dağıtım töreni, kokteylin ardından sona erdi.