Başarılı Öğrencilerimize Artık “Yarıyıl Yüksek Onur” ve “Yarıyıl Onur” Belgesi Takdim Edilecek
30.03.2018

2017-2018 Akademik Yılı itibariyle her yarıyıl sonunda bir önceki yarıyıl için, Atılım Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 24. maddesi göz önüne alınarak, aşağıdaki kriterlere uyan öğrencilerimize, ailelerinin de katıldığı bir tören ile “Yarıyıl Yüksek Onur/Onur” belgeleri verilecektir.

Kriterler:

1) İlgili yarıyıl sonunda genel not ortalamasının 2.00 veya daha büyük olması.

2) İlgili yarıyılda aldığı derslerin kredi toplamının, staj hariç ilgili yarıyıl normal ders yükü veya daha büyük olması.

3) İlgili yarıyıl not ortalamasının 3.00-4.00 arasında olması.

2017 - 2018 Akademik Yılı GÜZ YARIYILINDA kriterlere uyduğu tespit edilen 287 öğrencimiz “Yarıyıl Yüksek Onur” belgesi, 462 öğrencimiz ise “Yarıyıl Onur Belgesi” almaya hak kazanmıştır.

2017 - 2018 Akademik Yılı GÜZ YARIYILI için belge takdim edilecek öğrencilerin fakülte bazında güncellenmiş isim listesine aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz:

Fen Edebiyat Fakültesi

Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi