“Atılım Üniversitesinin 50 İz Bırakan Öğrencisi” Ödül Töreni Gerçekleşti
15.05.2018

Üniversitemizin bu seneki İz Bırakan 50 Öğrencisinin belgeleri ve 2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi fakülte birincilerinin Yüksek Onur Belgelerinin takdim edildiği Ödül Töreni 11 Mayıs 2018 Cuma akşamı saat 19:00’da öğrencilerimizin ailelerinin de katılımlarıyla Kuşkonmaz Restoranda gerçekleştirildi.

Mütevelli Heyeti Başkanı Yalçın Zaim, Mütevelli Heyeti Üyesi Zerlin Zaim, Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Eryılmaz ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Kaptan’ın da katıldığı tören, öğrencilerin aileleri ve akademisyenler ile yenilen akşam yemeğinin ardından, konuşmalar ile devam etti.

Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ’un açılış konuşmasının ardından, kürsüye Prof. Dr. Hasan Akay çıkarak konuşmasını yaptı.

Konuşmaların ardından, ödül törenine geçildi. Tüm sertifikaların dağıtılmasının ardından ilk beşe kalan öğrenciler ve en nihayetinde 2018 birincisinin isimi açıklandı.

“50 İz Bırakan Öğrenci” programında ilk beşe giren öğrencilerin isimleri şöyledir:

1. Mehmet Öztürk- Fen Edebiyat Fakültesi

2. Çağrı Başçı - Hukuk Fakültesi

3. Elif Damla Arıca- Mühendislik Fakültesi

4. Aslı Sözeren- Fen Edebiyat Fakültesi

5. Aynur Berin Akşit- Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi

Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.