Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ Canlı Platform ile uzaktan eğitim sürecini İHA’ya Değerlendirdi
04.05.2020

Üniversitelerde örgün eğitime ara verilmesi sonrasında Atılım Üniversitesi tarafından alınan önlemler ve canlı platform üzerinden sürdürülen uzaktan eğitim sürecini İHA’ya değerlendiren Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ üniversitelerde örgün eğitime ara verildiği noktada hemen harekete geçildiğini ve tüm öğretim elemanlarımıza yönelik lisanslı bir canlı yayın platformu satın alındığını” belirtti. “Bütün öğretim elamanlarımızın, normal ders saatlerinde canlı yayınla öğrencilere bağlanıp derslerini işlemeye başladıklarını” ifade eden Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ’un İHA’da yayınlanan röportajıyla ilgili detaylara bu linkten ulaşılabilmektedir.