Acı Kaybımız… Tenis Takımı Kaptanımız Sarp Laleli Vefat Etti
02.11.2020

İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencimiz, Tenis Milli Takımı sporcusu ve Atılım Üniversitesi Tenis Takımı Kaptanı Sarp Laleli, 1 Kasım 2020’de Bursa- İzmir otoyolunda meydana gelen kaza sonrasında kaldırıldığı hastanedeki tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

1994 yılında Ankara’da dünyaya gelen Sarp Laleli 6 yaşında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Tenis Kulübünde kariyerine başlamıştı. On sekiz yaş altında Tenis Milli Takımı adına 12 maça çıkan Sarp, tenis bursu ile gittiği Kuzey Arizona Üniversitesinde başladığı İnşaat Mühendisliği eğitimini Üniversitemizde sürdürmekteydi. Sarp Laleli’nin bu yıl mezun olması bekleniyordu.

Tenis Takımımızın hem kaptanlığını hem de oyunculuğunu yaparak üniversitemiz adına birçok başarıya imza atmış olan değerli öğrencimiz Sarp Laleli’ye Allahtan rahmet, ailesine ve tüm mensuplarımıza başsağlığı diliyoruz.

Spor Faaliyetleri Müdürlüğümüzün konuya ilişkin yayını için tıklayınız.