Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Topluluğu (ULİT) 'nun Ziyareti
28.12.2011

Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Topluluğu (ULİT) Ankara’da çeşitli düşünce kuruluşlarına yaptıkları ziyaret kapsamında 27 Aralık 2011 Salı günü saat 16.00’da üniversitemiz bünyesinde kurulmuş ve bilimsel faaliyetlerine her geçen gün bir yenisini daha ekleyen Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Araştırmalar Topluluğu (USAT) üyeleri ile birlikte Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Kuşkonmaz Restorant’ta yemek yediler.

Ege Üniversitesi’nin önde gelen topluluklarından birisi olan Uluslararası İlişkiler Topluluğu (ULİT) ‘ndan 21 üye Ankara’da çeşitli düşünce kuruluşlarına yaptıkları ziyaret kapsamında 27 Aralık 2011 Salı günü saat 16.00’da Atılım Üniversitesi’nin bilimsel faaliyetler anlamında önde gelen topluluğu olan Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Araştırmalar Topluluğu (USAT) ‘nu ziyaret ettiler. Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Kuşkonmaz Restorant’ta yenilen yemeğe ULİT Topluluğu’ndan 21 üye katılırken Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı ve Atılım Kıbrıs Araştırmaları ve Uygulama Merkezi (AKAUM) Müdürü Doç. Dr. M. Ulvi KESER, USAT Başkanı Hakan SEZER ve topluluk üyeleri olan Zeynep Ö. ÖZEN, Hazal ŞEN, Mehmet DEĞİRMENCİ, Oğuzhan TAŞAN, Figen ÖMERCAN, Burcu ZİNİ organizasyona evsahipliği yaptılar. Sıcak bir muhabbet havasında yenilen yemekte her iki tarafın topluluk üyeleri bölümlerine dair bilgiler verirken ileride yapacakları projeler konusunda fikir alışverişinde bulundular. Yemeğin devamında ULİT Üyeleri AKAUM Müdürü ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. M. Ulvi KESER’in tecrübe arzeden engin düşüncelerini dinleme imkanı buldular. Yenilen yemeğin akabinde USAT Başkanı Hakan SEZER Topluluk üyelerinin teşriflerinden ötürü onur duyduklarını dile getirerek yapılan ziyaretin anısına Topluluklarına ait flama ve Atılım Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Atılım Üniversitesi’ne ait tanıtım setlerini topluluk üyelerine takdim etti. Yenilen yemeğin ardından ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.