GAP Eğitim Fuarı’nda Dört Konferans Gerçekleştirildi
25.03.2008

Gaziantep’te düzenlenen 5. GAP Yükseköğretim Fuarı’na katılan Üniversitemiz, fuar süresince dört konferans programı gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. İsmail Bircan tarafından “Dünyada ve Türkiye’de Gelişmeler, Yeni Meslekler ve İstihdam”, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Özkan Kılıç tarafından “Bilişim Sektörü Meslekleri ve Eğitimleri”, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Görevlisi Özlem Şahin Demirbilek tarafından “Avrupa Birliği Sürecinde Çevirinin Önemi” konularında bilgi verilen konferans programlarına, seçecekleri meslek dallarını tanımak isteyen öğrenciler ve onlara bu konuda rehberlik eden öğretmenler katıldı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi ve Özel Çağdaş Bilgi Koleji’nde tekrarlanan konferans programları ve fuar ile ilgili fotoğraflar aşağıdadır.