Bölümümüzden 3 öğrenci 50 İz Bırakan Öğrenci Arasında
24.07.2012

Atılım Üniversitesi’nin İz Bırakan 50 Öğrencisi Programına katılan adayların dosyalarını incelemek ve değerlendirmek üzere görevlendirilen Kurul, çalışmalarını tamamlayarak İz Bırakan 50 Öğrenciyi belirlemiştir. Alfabetik sıralamaya göre yayınlanan 50 öğrencinin ödülleri Kuşkonmaz Restoran'da gereçekleştirilen Ödül Töreninde verilmiştir.

Atılım Üniversitesi’nin İz Bırakan 50 Öğrencisi ödülünü kazanan öğrencilere başarı sertifikasının yanısıra, en üst sırada olan beş öğrenciye 1.000 TL’lik ödül ve Atılım Üniversitesi'nin kendi , birinci sıradaki öğrenciye de ek olarak 2.000 TL’lik ödül veriliyor. Ayrıca, tüm öğrenciler şerefine yıl sonunda misafirlerinin de davet edileceği yemekli bir tören organize edilerek, başarıları kutlanıyor.

Endüstri Mühendisliği Bölüm öğrencilerimizden ilk 5'e giren Efecan Rübendiz'i, ilk 50'ye giren Ayşe Önder ve Emir Hüseyin Özder'i kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz.