2021-2022 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ DUYURUSU
11.05.2022

 2021-2022 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ DUYURUSU

  • 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 24-25-26 Haziran 2022 tarihlerinde ve Üç Oturum halinde Amfi Tiyatroda gerçekleştirilecektir.  
  • Mezuniyet Törenine, 2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi, Bahar Dönemi mezunları ile 2021-2022 Yaz Okulu ve 2022-2023 güz dönemi sonunda mezun olabilecekler katılabilecektir.
  • Törene cübbe ve düzgün bir kıyafet ile katılmak zorunludur. (Şort, parmak arası terlik, sandalet vb. kıyafetler giyilmemelidir.)  Mezunlar kep, şal ve cübbelerini, 16 Mayıs – 17 Haziran 2022 tarihleri arasında 200,00 TL’lik depozito ücreti ödendi yazısı ve öğrenci kimliği ile birlikte, 10:00-12:00 ve 13:00-16:00 saatleri arasında, İşletme Fakültesi’nde yer alan (Kırtasiye yanı) dağıtım biriminden alabileceklerdir. Bu tarihlerde cübbesini almayanlar törene katılamayacaktır.
  • Cübbe almaya şahsen gelemeyen öğrencilerin, öğrenci kimliğinin (güz dönemi mezunları T.C. Kimliği) fotoğrafını ve kendisi adına cübbe alacak kişinin adını ismail.akbaba@atilim.edu.tr adresine student uzantılı resmi mail hesabından iletmesi durumunda, bir başkası da cübbe, kep ve şal alımı yapabilir. Cübbelerin iadesi, 24 Haziran – 15 Temmuz 2022 tarihleri arasında yine aynı birime mesai saatleri içinde (Tören günlerinde saat 20.30’a kadar) yapılacaktır. Bu tarihlerin dışında kep, cübbe ve şal dağıtımı ile teslimatı yapılmayacaktır.
  • Mezunlarımıza cübbe, kep ve şalları gamboç içinde görevli tarafından teslim edilecek olup sağlık tedbirleri gereği farklı cübbe seçmek üzere prova yapılamayacaktır.
  • Cübbe alan mezunlarımıza kendileri için Amfide ayrılan koltuk numarası web sayfamızdan yayınlanacak olup tören başlangıcından en az 1 saat önce yerlerini alması gerekmektedir.
  • Bu yerleşim düzeni dikkate alınarak oluşturulan isim listesine göre sahneye davet edileceğinizden sunucuyu dikkatle takip etmeniz ve sadece size ayrılan koltuğa oturmanız beklenmektedir. Bu sıralamayı koruyacak biçimde sahneye çıkmanız Tören akışı ve diplomanızın teslimi için gereklidir.
  • Törenin fotoğraf ve video çekimleri profesyonel bir ekip tarafından yapılacak ve Tören, Atılım Üniversitesi Mezunlar Derneği resmi Youtube hesabından canlı olarak izlenebilecektir.
  • Fotoğraf, video çekimi vb. amaçla da olsa misafirlerimizin sahne ve sahne çevresinde bulunmaması, kendileri için ayrılan alanda kalması tören akışı bakımından önemlidir.  
  • Sağlık Bilimleri Fakültesinin Beslenme Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinden mezun olan öğrencilerin diplomaları, İl Sağlık Müdürlüğüne tescilleri yapılmak üzere gönderileceğinden (tescil işlemleri 20-30 gün sürebilmektedir) bu bölümlerden mezun olanlara törende başarı belgesi verilecek olup diplomaları bilahare teslim edilecektir.
  • Bahar dönemi sonunda mezun olmaya hak kazananlara törende diploma teslimi yapılabilmesi için:
    • Öğrencilerin mezuniyet idari onay durumlarını ATACS üzerinden “Ders Kayıt & Mezuniyet İşlemlerim” menüsü altındaki “Mezuniyet Onay Durumu” alt menüsüne tıklayarak açılan sayfadan kontrol etmeleri, idari onayları tamamlanmamış birimler ile irtibata geçerek idari onayın durumu ile ilgili bilgi aldıktan sonra konu ile ilgili  varsa  ödeme veya üzerlerinde bulunan materyal (kitap, cihaz, spor malzemesi vb.) teslimi işlemlerini 17.06.2022 gününe kadar olarak tamamlamaları gerekmektedir.
    • 2021-2022 güz döneminde mezun olanlara törende diploma verilmeyecektir.

Törene katılabilecek öğrenci listesini görmek için tıklayınız. Mezuniyet Törenine katılm koşullarını sağlayan ancak listede adı bulunmayan öğrencilerin Öğrenci İşleri Direktörlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

TÖREN PROGRAMI

 TARİH

SAAT

BÖLÜM

24 HAZİRAN 2022 CUMA

 18:00-20:00

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

BİLGİSAYAR MÜH.

BİLİŞİM SİSTEMLERİ MÜH.

ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH.

ENDÜSTRİ MÜH.

ENERJİ SİSTEMLERİ MÜH.

İMALAT MÜH.

İNŞAAT MÜH.

KİMYA MÜH.

MAKİNE MÜH.

MEKATRONİK MÜH.

METALURJİ VE MALZEME MÜH.

OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ

YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ

 

25 HAZİRAN 2022 CUMARTESİ

18:00-20:00

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI

MATEMATİK

MÜTERCİM VE TERCÜMANLIK

PSİKOLOJİ

HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK

İKTİSAT

İKTİSAT (İNG)

İŞLETME

İŞLETME (İNG)

MALİYE

SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ

ULUSLARARASI İLİŞKİLER

ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK

BESLENME VE DİYETETİK

FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON

 

26 HAZİRAN 2022 PAZAR

18:00-20:00

MYO / ADALET

HAVACILIK YÖNETİMİ

PİLOTAJ

UÇAK ELEKTRİK VE ELEKTRONİĞİ

UÇAK GÖVDE VE MOTOR BAKIMI

ENDÜSTRİYEL TASARIM

GRAFİK TASARIM

İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI

MİMARLIK

TEKSTİL VE MODA TASARIMI

HUKUK