Tıp ve Sağlık Bilimleri Fakülteleri için Webinar: MEDLINE Complete (PubMed’in Tam Metin Versiyonu) ve CINAHL Complete ile Araştırma Yöntemleri
27.12.2020

Değerli Öğrencilerimiz ve Mensuplarımız;

•     İhtiyaç duyduğunuz en güncel bilgilere en hızlı nasıl ulaşırsınız?
  •     MEDLINE, MEDLINE Complete ve PubMed
  •     CINAHL ve CINAHL Complete
  •     Kaç adet PubMed dergisine tam metin erişim sağlayabilmektesiniz?
  •     Sağlık bilimleri için birincil indeks CINAHL’daki dergilerin tam metinlerine erişiminiz olduğunu biliyor muydunuz?
  •     MeSH (Medical Subject Headings)’in ve CINAHL Headings’in tıp ve sağlık bilimleri araştırmalarındaki önemi nedir?
  •     Meta-analizlere, sistematik incelemelere, kanıta dayalı hasta bakım dokümanlarına, hızlı derslere nasıl erişim sağlayabilirsiniz?
  •     Literatür taramanızı kolaylaştıran araçlar nelerdir?

Bu soruları cevaplandıracağımız, kaynak ve pratik özellikler anlamında size destek sağlayacak webinarımıza davetlisiniz.

Tarih: 6 Ocak 2021, Çarşamba
Saat: 14:00 – 15:00
Webinar Bağlantı Adresi: https://ebsco-turkey.webex.com/join/uozkan

Not: Webinar saatinden birkaç dakika önce bağlantı adresine tıkladıktan sonra isim ve e-posta bilgilerinizi girerek sunuma katılabilirsiniz.

Teşekkür ederiz ve sağlıklı günler dileriz,