Şehir Yönetiminde Markalaşma - 20 12 2019

17 Aralık 2019 Salı günü Atılım Üniversitesi Kadriye Zaim Konferans Salonu'nda Şehir Yönetiminde Markalaşma Paneli düzenlendi. Panele konuşmacı olarak Atılım Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Savaş Zafer Şahin, Hürriyet Gazetesi Haber Koordinatörü Deniz Gürel, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Murat Ilıkan, Stratejik İletişim Danışmanı Hayret Sümer (Mirror İletişim) ve TOBB Ankara Genç Girişimciler Başkanı Hakan Tarhan konuşmacı olarak katıldı. Panele İşletme Fakültesi ve diğer fakültelerden yoğun ilgi gösterilirken, konuşmacılar şehirlerin nasıl yönetildiği, markalaşmanın nasıl sağlanacağı, geleceğe yönelik olanaklar ve Ankara’ya özgü değerlendirmelerde bulundu. Keyifli ve bilgilendirici bu panel için başka konuşmacılar olmak üzere panele katılım sağlayan tüm akademisyen ve öğrencilere bölümümüz adına teşekkür ederiz.