2017-2018 Bahar Dönemi Ders Kayıtları
22.01.2018

Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencilerimizin Dikkatine, 

Ders Kayıtları 24-26 Ocak Tarihleri Arasında Yapılacaktır.

Sosyal Bilimler Enstitüsü 2017-2018 Bahar Dönemi kayıtları öğrenciler tarafından internet üzerinden (atacs sistemi üzrinden) yapılacaktır. Öğrencilerin, kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra ders kayıtlarını danışmanlarına onaylatmaları gerekmektedir. Danışman onayı olmayan ders kayıtları geçersiz sayılacaktır. Danışmanlarınıza, e-posta göndererek veya ofis telefonlarından ulaşabilirsiniz.

 

Ders Kayıtları Sırasında İzlenmesi Gereken Adımlar

  1.  ATACS sistemine girişi yapmak için“Öğrenci” bölümünde yer alan Fakülteler/Yüksekokullar/Enstitüler bölümüne tıklayınız.
  2.  Üniversite tarafından size verilen e-posta adresiniz (ad.soyad@atilim.edu.tr) ve şifreniz ile giriş yapınız.

-E-posta şifrenizi bilmiyorsanız; ATACS şifrenizi unuttuysanız lütfen buraya tıklayınız linkini kullanınız. Eğer başka bir sıkıntı ile karşılaşırsanız, kampüse gelebilir veya vaka açarak BT Yardım Masasına başvurabilirsiniz.

  1. Giriş yaptıktan sonra menüdeki “Ders ve Dönem İşlemleri” ”Ders Kayıt” sekmesine tıklayınız.

-Ders kayıt ekranının açılması için Muhasebeye ders veya dönem ücretinin yatırılmış olunması gerekmektedir

-Ders başı ücret ödediyseniz, ödenilen miktar kadar ders alabilirsiniz.

-Muhasebe ile ilgili sorularınız için Uzman Sibel Özcan’a başvurabilirsiniz: (Telefon: 5868130 e-mail: sibel.ozcan@atilim.edu.tr)

  1. Ders kayıt ekranında dahil olduğunuz programa açılmış tüm dersler görünecektir. Almak istediğiniz dersi seçiniz.

-Daha önce başarısız olduğunuz (alttan) dersler otomatik olarak eklenecektir. Başarısız dersinizin olması durumunda, bu derse kayıt yapmadığınız takdirde üstten ders almanız mümkün olmayacaktır.

  1. Ders seçiminizi yaptıktan sonra “Kesinleştir” düğmesine basarak seçmiş olduğunuz dersleri “Danışman Onayı”na gönderiniz.
  2. Danışmanınız onayınızı yaptıktan sonra ders kayıt süreciniz tamamlanacaktır. Danışman onayınız yapılmadığı sürece ders kaydınız geçersiz sayılır.