TURK201 Dersi Telafi Sınavı (Make-up) Duyurusu - 21 12 2020

2020-2021 GÜZ DÖNEMİ TURK 201 DERSİ VİZE MAZERET SINAVI DUYURUSU

Değerli öğrenciler, TURK 201 dersinin 1. ve 2. şubelere kayıtlı öğrencileri için Vize Mazeret Sınavı 30 Aralık 2020’de saat 20.30-21.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Vize Sınavına girenler, Vize Mazeret Sınavına giremeyecektir. Bu sınav not yükseltme sınavı değildir.

Vize Mazeret Sınavına, çeşitli sorunlar nedeniyle (geç kayıt, sağlık gibi) Vize Sınavına giremeyen öğrenciler katılabilecektir.

Vize Mazeret Sınavı uzaktan online şeklinde, test olarak uygulanacaktır. Süreniz 30 dakikadır. Sınavda her biri 1 puan değerinde 30 soru olacaktır.

Sınav boyunca zoom’da kameranızı sizi görebileceğim şekilde açık tutmanız gerekiyor. https://zoom.us/j/6541862156

Sınava girmek için gerekli teknik altyapının (bilgisayar, internet bağlantısı gibi) hazırlanmasının, öğrencilerimizin sorumluluğunda olduğu unutulmamalıdır.

Moodle’a konan ders yansıları esas olmakla birlikte, derste anlatılanların da çalışılması gereklidir.

Sınav sırasında yaşanabilecek olumsuzluklar “gokce.ulus@atilim.edu.tr” adresine bildirilmelidir. Sınav sırasında, yaşanabilecek olumsuzluklar gibi konularda sizlere yapılacak duyuruları, Moodle'daki duyurulardan takip etmeniz gereklidir.

Sınav notunuzu, cevaplarınızı ve doğru cevapları, sınava girdiğiniz “Vize Mazeret Sınavı”  bölümünden, sınav bitiminde öğrenebilirsiniz.

Hepinize başarılar dilerim.

Dr. Gökçe ULUS