DGS (Dikey Geçiş) İle İngilizce Eğitim Yapan Bölümlere Gelen Öğrenciler İle İlgili Önemli Duyuru - 06 09 2019

Değerli Öğrencimiz,

Eğitim dili İngilizce olan bölümlere DGS (Dikey Geçiş) ile gelen öğrencilerimizin, Temel İngilizce Bölümünde (Hazırlık Okulunda) görecekleri İngilizce eğitimde, düzeylerine uygun gruplara yerleştirilebilmeleri ve sınavda başarılı oldukları takdirde bölümlerine gidebilmeleri için 18 Eylül 2019 tarihindeki “Yeterlik Sınavına” girmeleri gerekmektedir.

Bu sınavda başarılı olanlar ilgili fakültelerinde bölümlerine devam edecekler, başarılı olamayıp A, B, C ve D düzeyinde çıkan öğrenciler ise bu seviyelere göre eğitimlerine başlayacaklardır.

Sınıfların oluşturulmasında bilgi düzeyi esas alındığı için, hiç İngilizce bilgisi olmadığını düşünüp temelden başlamayı planlayan öğrencilerimizin de bu sınava girmesi önemli ve zorunludur. Bu sınava girmeyenler en düşük kurdan (D) eğitime başlarlar.

Sınavı alabilmeniz için kayıt esnasında size verilen ATILIM ÖĞRENCİ KİMLİĞİNİZİ MUTLAKA yanınızda bulundurmanız önemle rica olunur. Sınava kurşun kalem ve silgi getirmenizi rica ederiz.

Sınav Tarihi         : 18 Eylül 2019

Sınav Saati           : 10.30