DGS ek Kontenjan ile İngilizce Bölümlere Gelen Öğrencilerimizin İngilizce Yeterlik Sınavı Bilgisi - 16 10 2019

DGS EK İLE İNGİLİZCE EĞİTİM YAPAN BÖLÜMLERE GELEN ÖĞRENCİLER İÇİN İNGİLİZCE YETERLİK SINAVI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Değerli Öğrencimiz,

Eğitim dili İngilizce olan bölümlere DGS EK ile gelen öğrencilerimizin, Temel İngilizce Bölümünde (Hazırlık Okulunda) görecekleri İngilizce eğitimde, düzeylerine uygun gruplara yerleştirilebilmeleri ve sınavda başarılı oldukları takdirde bölümlerine gidebilmeleri için 22 Ekim 2019 tarihindeki “Yeterlik Sınavına” girmeleri gerekmektedir.

Bu sınavda başarılı olanlar ilgili fakültelerinde bölümlerine devam edecekler, başarılı olamayıp A, B, C ve D düzeyinde çıkan öğrenciler ise bu seviyelere göre eğitimlerine başlayacaklardır. Eğitim 18 Kasım 2019 tarihi, saat 09.30 ‘da Yabancı Diİler Yüksekokulu binasındaki dersliklerde başlayacaktır.

Sınıfların oluşturulmasında bilgi düzeyi esas alındığı için, hiç İngilizce bilgisi olmadığını düşünüp temelden başlamayı planlayan öğrencilerimizin de bu sınava girmesi önemli ve zorunludur. Bu sınava girmeyenler en düşük kurdan (D) eğitime başlarlar.

Sınavı alabilmeniz için kayıt esnasında size verilen ATILIM ÖĞRENCİ KİMLİĞİNİZİ MUTLAKA yanınızda bulundurmanız önemle rica olunur. Kartı basılmamış öğrencilerimiz ise Öğrenci İşleri’nden alacakları kayıt belgeleri ile sınava girebilirler. Sınava kurşun kalem ve silgi getirmenizi rica ederiz.

Sınav Tarihi         : 22 Ekim 2019

Sınav Saatleri      : 10.00