ATILIM HIZLI MENÜ

2017 - 2018 Yılı akademik takvim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

E-Posta

Üniversite personellerimiz ve öğrencilerimiz webmail girişlerini buradan yapabilirler.

Geleneksel Personel Turnuvaları Dart-Voleybol-Basketbol-Tenis branşları ile devam ediyor

Spor Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “Geleneksel Personel Turnuvaları” devam ediyor.

“Personel Dart Turnuvası” 09 Ocak Salı günü Kültür Müdürlüğü’nde yapılacak olup Son başvuru 8 Ocak Pazartesi günüdür.

“Personel Voleybol Turnuvası” 10 Ocak Çarşamba günü başlayacak olup Son başvuru 9 Ocak Salı günüdür. Voleybol Turnuvası 5 kişi + 2 yedek oyuncu ile oynanacak olup, takımını kur katıl şeklindedir.

“Personel Basketbol Turnuvası” 16 Ocak Salı günü başlayacak olup Son başvuru 15 Ocak Pazartesi günüdür. Basketbol Turnuvası 3 kişi + 2 yedek oyuncu ile oynanacak olup, takımını kur katıl şeklindedir.

Personel Tenis Turnuvası” 18 Ocak Perşembe günü başlayacak olup Son başvuru 17 Ocak Çarşamba günüdür.

Katılmak isteyenlerin Spor Koordinatör Yardımcısı Selvin Çiçek’e (selvin.cicek@atilim.edu.tr) mail yoluyla başvurması gerekmektedir.

ÖNEMLİ: Turnuva maç saatleri sadece saat 12.15-13.15 saatleri arası olacaktır.

Detaylı bilgi ve kayıt için:

spor.atilim.edu.tr

586 89 94-95