Acı kaybımız Sarp LALELİ'nin vefatı - 02 11 2020

Değerli Atılımlılar,

Üniversitemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencisi, tenis takımı kaptanımız milli tenisçi Sarp LALELİ dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. Atılım Üniversitesi Spor Faaliyetleri Müdürlüğü olarak ve tüm Atılım camiamız olarak çok üzgünüz. Sarp'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Spor geçmişi;

Sarp LALELİ 6 yaşında Ankara Orta Doğu Teknik Üniversitesi Tenis Kulübünde kariyerine başladı. 12 yaşında milli sporculuk kariyerine başlamıştır. 14, 16, 18 yaşlarında A Milli Takım seviyesinde ülkemizi temsil etmiştir. 18 yaşında tenis bursu ile Amerika Arizona State Üniversitesi’ne kabul edilmiştir. Ancak annesinin rahatsızlığı sebebi ile ülkemize dönen Sarp, üniversitemizde İnşaat Mühendisliği Bölümünde öğrencilik hayatına devam etmiştir. Üniversitemizin tenis takımının hem kaptanlığını hem de oyunculuğunu yaparak üniversitemiz adına birçok başarıya imza atmıştır.

Spor Faaliyetleri Müdürlüğü