HAMAMÖNÜ’NÜ ZİYARET ETTİK
04.07.2013

Bölümümüz öğrencileri World Tourism Geography (Dünya Turizm Coğrafyası) ve Destination Management (Destinasyon Yönetimi) dersleri kapsamında 21 Mart 2013 tarihinde Hamamönü’nde günübirlik bir saha çalışması gerçekleştirdiler. Dersin öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Gül GÜNEŞ eşliğinde gerçekleştirilen saha çalışmasına Turizm İşletmeciliği yüksek lisans öğrencileri de Alternatif Turizm dersi nedeniyle katılım sağladılar.  2011 yılında Avrupalı Seçkin Destinasyonlar Ağı kapsamında (EDEN-European Destinations of Excellence) uluslararası bir ödül de alarak Avrupa’nın en seçkin destinasyonları arasına giren Hamamönü’nde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında öğrencilerimize Altındağ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahu Özyakup bilgi aktardı.