Turizm ve Otel İşletmeciliği Lisans Programı’nın TURAK Akreditasyonu belgelerinin takdimi töreni gerçekleştirildi
26.12.2019

25 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 15:00'de Cengiz Yenerim salonunda (Mavi Salon) Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Lisans Programı’nın TURAK Akreditasyonu belgelerinin takdimi töreni gerçekleştirilmiştir. Törene Mütevelli Heyeti Başkanımız Sayın Yalçın Zaim, Rektörümüz Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ, İşletme Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. M. Mithat Üner ve çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenci katılmıştır. Törende yapılan konuşmaların ardından TURAK Akreditasyonu belgesi, TURAK Başkanı Prof. Dr. Muharrem Tuna tarafından rektörümüz Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ'a takdim edilmiştir.