Doç. Dr. Elif GÜNEŞ

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümüne lisans düzeyinde yoğun bir ilgi gösterilmektedir. Buna rağmen ülkemizde bu alanda yüksek lisans ve doktora seviyelerinde çok sınırlı programlar bulunmaktadır. Bu sınırlılık, iç mimarlık ve ilgili alanlarda uzmanlaşmış meslek insanlarının sayısının azlığına, üretilen bilimsel çalışmaların yetersiz olmasına ve eğitim-öğretim kadrolarına olan ihtiyaca sebebiyet vermektedir.

Atılım Üniversitesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Yüksek Lisans programı, farklı alanlarda edinilen bilgi ve becerilerin, uygulamalı ve teorik bilgiler ile desteklenerek bilimsel araştırma ortamına taşınıp, bilim dünyasına katkılar sağlaması ve topluma hizmet etmesi, bu bilgi ve becerilerin geliştirilmesi ve alanda uzmanlık kazanılması amacı ile oluşturulmuştur. İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Yüksek Lisans Programı, tezli bir programdır. Program öğrencilere tasarım, yapı fiziği, çevresel psikoloji, mimarlık tarihi ve kültürel miras gibi farklı alanlarda farkındalık kazandırmak, bilimsel araştırma yöntem ve tekniklerini edindirmek ve disiplinler arası çalışma yaklaşımını kazandırmak amacı ile zengin ve yoğun bir ders programı sunmaktadır. 

Haberler

Etkinlikler

Atılım Moda Topluluğu

Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğü
GSTMF Fuaye Alanı
29 Aralık 2025, 13:30 - 15:00

IABT İç Anadolu Bölge Toplantısı

Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğü
Kemal Zam Konferans Salonu
27 Aralık 2025, 09:00 - 18:30

IEEE Topluluğu

Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğü
Kemal Zaim Konferans Salonu
25 Aralık 2025, 12:30 - 14:30

Yapay Zeka İle Müzilk Üretim Yarışması

Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğü
Müh. Fak 1022 nolu salon
24 Aralık 2025, 12:00 - 14:00

Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğü

Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğü
Atılım Meydan
23 Aralık 2025, 11:00 - 21:45

Öğrenci Dekanlığı olarak, Gölbaşı’ndaki iki okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin yeni yıl dileklerini topladık. Bu dilekleri, Öğrenci Dekanlığı’ndaki yılbaşı ağacımıza astık. Seçilen her dilek, bir çocuğun yeni yıla umut ve mutlulukla girmesine vesile olacak.

Öğrenci Dekanlığı
Atılım Üniversitesi
23 Aralık 2025, 10:00 - 02 Ocak 2026, 10:00

Sağlık Bilimleri alanında akademik araştırma süreçlerini güçlendirmek amacıyla düzenlenen “Access to Information in Health Sciences / Literature Review” eğitimi sizlerle.

Beslenme ve Diyetetik
Sağlık Bilimleri Fakültesi – C307
19 Aralık 2025, 14:54 - 14:54

19 ARALIK GSTMF Ankara Resim ve Heykel Müzesi Gezisi

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
Atılım Servis Alanı
19 Aralık 2025, 10:00 - 12:30

Yargıtay 9. Hukuk Dairesinin değerli katkıları ile ...

Hukuk Fakültesi
Orhan Zaim Konferans Salonu
18 Aralık 2025, 10:00 - 13:30

Robot Topluluğu

Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğü
Orhan Zaim Konferans Salonu
17 Aralık 2025, 13:30 - 16:30

İdari Birim Duyuruları