LEI Exit Exam Announcement for Students
07.03.2013

 

Değerli Atılım Üniversitesi dördüncü sınıf öğrencisi,

Üniversite hayatınızın dördüncü yılına gelmiş olmanızdan dolayı sizi kutluyor, planladığınız gibi başarıyla mezun olmanızı diliyoruz. Son yıllarda siz dördüncü sınıf öğrencilerimize ve üniversitemize İngilizce düzeyinizle ilgili geri bildirim sağlamak amacıyla İngilizce sınavlar yapılmaktadır. Bu sınavların bir amacı da sizi, mezun olduktan sonra işe girme ya da mezuniyet sonrası çalışma için alacağınız sınavlara hazırlamaktır. Bu yıl da aynı amaçlarla 18-22 Mart ve 25-29 Mart 2013 tarihleri arasında böyle bir sınavın yapılması planlanmaktadır.

Bu değerlendirme için , Avrupa Birliği Dil kriterleri çerçevesinde Longman/Pearson yayınevi tarafından hazırlanmış Longman English Interactive (LEI) adlı 50 sorudan oluşan 75 dakikalık bir sınav seçilmiştir. Sınav elektronik ortamda üniversite bilgisayar labortuvarlarında uygulanacaktır. Sınav ücreti üniversitemiz tarafından karşılanacak ve sizlere düzeyinizle ilgili bir belge verilecektir.

Sınava katılacak öğrenciler sınav saatinde izinli sayılacak ve belirtilen laboratuvarların 25 kişilik kapasitede kullanıma hazır olması için öğrencilerin kayıt yaptırması gerekecektir.

Bu nedenle en geç 13 Mart 2013 e kadar http://leiexit.atilim.edu.tr adresine girip Atılım e-posta kullanıcı adı ve şifrenizle kimlik bilgilerinizi kontrol ederek istediğiniz gün ve sınav oturum saatini seçip kaydolmanız gerekmektedir.

Sizlere kayıt olduktan sonra incelemeniz ve sınav içeriği ile ilgili bilgi edinmeniz için bir örnek sınav bağlantısı (link) verilecek, ve hangi bilgisayar laboratuvarında sınava gireceğiniz bildirilecektir.

Başarılarınız bizleri gururlandıracaktır.

Sevgiyle,

Feride Güven
Yabancı Diller Bölüm Başkanı