Kütüphanemiz Knovel Mühendislik Veritabanına Üye Oldu!
09.01.2017

Kütüphanemiz Knovel Mühendislik Veritabanına 2017 yılı itibariyle abonelik gerçekleştirmiştir.

Radar teknolojisi, havacılık ve savunma, makine, petrol, kimya, elektrik – elektronik, seramik, inşaat, yapı ve dizayn, çevre ve tekstil mühendislikleri, malzeme bilimi, endüstriyel güvenlik, biyoteknoloji ve ecza, tıbbi alet ve gereçler, kozmetik, yer bilimi, mühendislik yönetimi, kâğıt ve plastik sanayisi, vb. konularda e-kitapları ve referans kaynaklarını içeren dünyanın en kapsamlı interaktif yapıya sahip mühendislik platformlarından biridir.

Erişim Linki: https://app.knovel.com/web/
Uzaktan Erişim için: http://library.atilim.edu.tr/kampus

Veritabanı ile ilgili görüş ve önerilerinizi http://www.surveey.com/SurveyStart.aspxlang=2&surv=1e59336bc8074dd4b254d51631ca82d6 bağlantısındaki formu doldurarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

NOT:

1. Sistematik olarak çok sayıda kopyalama, çıktı alma ve indirme işlemi yapılması durumunda Üniversitemizin veritabanına erişimi yayıncı tarafından kesilir. Bu nedenle lütfen veritabanlarını kullanırken telif haklarına uygun davranınız.
2. Erişim bağlantısının e-posta programlarından kaynaklanan nedenlerle açılmaması durumunda, adresi İnternet tarayıcınıza kopyalayarak bağlantıyı açmayı deneyiniz.