China English Academic Journals Full-Text - China Journals Translations Project Veritabanları Deneme Erişimine Açıldı!
08.11.2016

China English Academic Journals Full-Text Database ve China Journals Translations Project(JTP) veritabanları 30 Kasım 2016 tarihine kadar Üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

China English Academic Journals Full-text Database; Askeri bilimler, Bilgi Bilim, Edebiyat Eğitim, Ekonomi , Felsefe, Hukuk, Temel Bilimler, Mühendislik ve Teknoloji, Tıp, Sağlık Bilimleri, Siyaset Bilimi, Sosyal Bilimler ve Ziraat alanlarında Çin'de İngilizce dilinde yayımlanan 203 tam metin akademik e-dergi ve 2317 konferans bildiri e-kitaplarınıiçermektedir.

China- Journals Translations Project(JTP); Çin'de Çince yayımlanan 116 akademik dergi ve makalelerin İngilizce tercümesini orijinali ile birlikte içermektedir.

Erişim Linkleri:

China English Academic Journals Full-Text Database erişim için tıklayınız

China Journals Translations Project(JTP) erişim için tıklayınız

 Uzaktan Erişim içinhttp://library.atilim.edu.tr/kampus

 Veritabanı ile ilgili görüş ve önerilerinizi linkteki formu doldurarak bizlerle paylaşabilirsiniz. 

 NOT:

1. Sistematik olarak çok sayıda kopyalama, çıktı alma ve indirme işlemi yapılması durumunda Üniversitemizin veritabanına erişimi yayıncı tarafından kesilir. Bu nedenle lütfen veritabanlarını kullanırken telif haklarına uygun davranınız.

2. Erişim bağlantısının e-posta programlarından kaynaklanan nedenlerle açılmaması durumunda, adresi Internet tarayıcınıza kopyalayarak bağlantıyı açmayı deneyiniz.