Ankara Lojistik Üssü ve Atılım Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü işbirliği ile düzenlenen ve geleneksel hale gelen  ‘Lojistik Buluşmaları’nın üçüncüsü 30 Kasım 2016 Çarşamba günü Ankara Lojistik Üssü’nde gerçekleşecek.

Nisan 2015’te “Dış Ticarette LOJİSTİK, Lojistikte ANKARA” ve Aralık 2015’te “ANKARA İHRACATINDA LOJİSTİĞİN ÖNEMİ” adları ile düzenlenen panellerde lojistik sektörünün, kamunun ve üniversitelerin ilgili temsilcileri bir araya getirilerek Ankara’nın sektördeki yeri ve gelişen trendler ve yenilikler ile ilgili önemli bilgiler verilmiştir.

Sektörün nabzını tutan ve üçüncüsü yapılacak olan Lojistik Buluşmaları’nda bu dönemki konu ‘Ankara İhracatında Karayolu Demiryolu Entegrasyonunun Önemi’ olarak belirlenmiştir.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Uluslararası Nakliyeciler Derneği, Orta Anadolu İhracatçılar Birlikleri, Demiryolu Taşımacılığı Derneği, Ankara Lojistik Üssü ve Atılım Üniversitesi temsilcilerinin yer alacağı ve sektörde söz sahibi isimlerin bir araya geleceği panele tüm ilgilenenler davetlidir.

PANEL : ‘Ankara İhracatında Karayolu Demiryolu Entegrasyonunun Önemi’