"WERER" Şirketi Hakkında
03.12.2021

Herkese Merhaba,

Ben Ensar Levent. Atılım Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği 4. Sınıf öğrencisiyim. 2018 yılından beri elektrikli araç üretimi yapan “AGT RACING TEAM”de takım kaptanlığı yapmaktayım. 3 yıldır üniversitemizde çalışmalarını yürüttüğümüz elektrikli araç serüvenini 3 arkadaş ticarileştirme kararı aldık. Bir otomotiv, bir bilgisayar ve bir elektrik-elektronik mühendisi olarak “WERER”in temellerini attık. Yakın zamanda “Ankara Teknoloji Geliştirme Merkezi”nden kabulümüzü aldık ve Ar-Ge ofisimizi 1 Kasım 2021 itibariyle “Yıldırım Kule”de kurmanın sevincini yaşadık.

Pazardaki araçların tüm teknik eksikliklerini ve müşteri isteklerini analiz ettik. Bu marka altında geliştirdiğimiz teknolojilerle Elektrikli Hizmet Aracı sektöründeki tüm problemleri çözmeye geliyoruz. 2022 yılının ilk yarısında üretim tesisimizi kurarak faaliyete geçirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca hedeflerimiz arasında elektrikli araçlar için motor sürücü, BMS, otonom kiti geliştirmek de bulunuyor. Bu süreçte iş birliğine ve yatırımlara açık olacağız.

Afiş üzerinde yer alan kişisel mail adresimden bana ulaşabilir ve sorularınızı sorabilirsiniz. Sizlere yardımcı olmak benim için gurur kaynağı olacaktır.