Mekatronik Mühendisliği Bölümü Mezunlarımıza Ödül
18.01.2013

2011 yılında T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı tarafından desteklenmeye uygun görülen “Modüler Bağlantı Birimine Sahip Döner Kanat Tipinde Gözlem İstasyonu” projesi 26/04/2011-26/04/2012 tarihleri arasında tamamlanmıştır. Proje kapsamında Atılım Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü mezunları Doğanç Küçük, Mehmet Yıldız, Sefa Boyacıoğlu ve Berk Yavru çalışmalarını gerçekleştirmişlerdir.

“Modüler Bağlantı Birimine Sahip Döner Kanat Tipinde Gözlem İstasyonu” projesi Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ödüle layık görülmüştür ve 17.01.2013 tarihinde düzenlenen “Üniversite – Sanayi İşbirliği Bölgesel Toplantısı” etkinliğinde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Nihat Ergün tarafından proje yöneticisi Doğanç Küçük’e ödül takdim edilmiştir.