Prof. Dr. İbrahim BİRKAN

ibrahim.birkan@atilim.edu.tr

Turizm, misafirperverlik yiyecek ve içecek sektörleri, modern iş dünyasında en hızlı büyüyen ve en cazip ve en dinamik alanlar arasında yer almaktadır.

Turizm, dünyanın en hızlı büyüyen sektörü olarak görülmekte ve özellikle genç nesiller için çok çeşitli uluslararası istihdam olanakları yaratmaktadır. Türkiye'de son on yılda ülke, turizm alanında rekor bir büyümeye tanık oldu. Türkiye'de turizm sektörü iki milyondan fazla insana istihdam yarattı ve halen genç mezunlar için kariyer fırsatları sunuyor.

Güçlü sektör deneyimi bağlantıları ve araştırma fırsatları ile yüksek lisans programımız gelecekteki profesyonelleri eğitmek için iyi konumlandırılmıştır. Bu program, öğrencileri hem turizm sektörüne hem de kamu sektöründeki kariyer için hazırlar ve aynı zamanda daha ileri çalışmalar için bir temel oluşturur. Program, konaklama ve turizm sektöründeki firma kariyerlerine daha iyi hazırlamak isteyen her alanda lisans derecesine sahip öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır.

Turizm yüksek lisans programının amacı, konaklama endüstrisi için özel iş araçları ve teknikleri kullanarak işletme yöneticileri için gerekli liderlik becerilerinin geliştirilmesi de dahil olmak üzere turizm yönetiminin temel alanlarına odaklanarak katılımcılara profesyonel rekabet avantajı sağlamaktır. Müfredat, genel turizm, turizm mevzuatı, araştırma metodolojisi, turizm ekonomisi, turizm pazarlaması, sürdürülebilir turizm ve turizmdeki belirli alanlarda araştırmalar yapar.

Ethos Tiyatro Festivalleri Fotoğraf Sergisi

Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğü
Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sergi Alanı
20 Eylül 2022, 09:06 - 11 Ekim 2022, 18:06