Prof. Dr. Funda GENÇOĞLU

funda.gencoglu@atilim.edu.tr

Bölümümüzün lisanüstü programları tezli ve tezsiz ‘yüksek lisans’ programları ve ‘doktora’ programından oluşmaktadır. Lisanüstü programlarımızın tümü alanında yetkin ve nitelikli insangücü yetiştirme hedefi ile şekillendirilmiştir. Programlarımızın içerikleri bu hedef doğrultusunda titizlikle oluşturulmuştur ve tüm programlarımız güçlü bir akademik kadro tarafından yürütülmektedir.

Yüksek lisans programlarımız öğrencilere Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanlarında kuramsal altyapı kazandırmanın yanı sıra, Türkiye ve dünya siyasetini ve yönetimini tarihsel gelişimi içinde anlama ve analiz etme bilgi ve becerisini kazandırmaya yönelik olarak hazırlanmıştır. Tezsiz yüksek lisans programı Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında proje hazırlama yeteneğini kazandırırken, tezli yüksek lisans programı bilimsel araştırma yapma yeteneğini kazandıramaktadır.

Doktora programımız ise öğrencileri akademik kariyer için hazırlamaktadır. Bu doğrultuda, öğrencilere kavramsal ve kuramsal yetkinlik kazandırmanın yanı sıra analiz yetenekleri ve özgün, eleştirel ve karşılaştırmalı araştırma yapma yetenekleri vermektedir. Ayrıca, öğrencilerin Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanları içerisinde kendi ilgileri doğrultusunda en az bir konuda uzmanlaşmaları ve edindikleri uzmanlığı yalnızca doktora tezi ile değil, makaleler ve kitaplarla bilim dünyasına duyurabilmelerine yardımcı olmak programımızın hedefleri arasındadır.

Tüm lisanüstü programlarımız, üniversitemizin sunduğu araştırma altyapısı ve olanaklarıyla desteklenmektedir.

ELT Konferansı

Temel İngilizce Bölümü (Hazırlık Okulu)
Orhan Zaim Conference Hall
12 Ekim 2022, 17:05 - 27 Mayıs 2024, 17:05

Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sergi Alanı

Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğü
Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sergi Alanı
07 Kasım 2022, 09:00 - 16 Aralık 2022, 18:49

Kurucu Dekanımız Prof. Dr. Nami Çağan Hocamızı aramızdan ayrılışının beşinci yılında anmak amacı ile 17-18 Kasım tarihlerinde çevrimiçi şekilde gerçekleştirilecek olan Vergilendirme Yetkisi Sempozyumu programını bilgilerinize sunarız.

09 Kasım 2022, 09:02 - 25 Aralık 2023, 09:02

Sergi: 'Denize Bakma Durağı'

Mimarlık Bölümü
GSTMF Binası 3. Kat Merdivenli Sergi Holü