Prof. Dr. Hulusi Bülent ERTAN

bulent.ertan@atilim.edu.tr

Sayın Ziyaretçimiz,

Atılım Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Mekatronik Mühendisliği Yüksek Lisans programının web sitesine hoş geldiniz.    Bu web sitesi sayfalarında, Mekatronik Mühendisliği Yüksek Lisans programı ile ilgili tüm güncel bilgileri bulacaksınız. Amacımız öğrencilerimize yoğun, çağdaş ve düzeyli laboratuvar uygulamaları sunarak ve tasarım yeteneği kazandırarak araştırma ve geliştirme uygulamalarında uluslararası düzeyde mükemmeliyete ulaşmaktır. Bu amaca yönelik olarak Yüksek Lisans öğrencilerimizin, mekatronik mühendisliğinin çeşitli uygulama alanlarında uzmanlık kazandıracak bir süreç içinde, yaratıcı çalışma, ekip çalışması ve liderlik yeteneklerini geliştirmeleri hedeflenmektedir.

Bölümün vizyonu, bilim ve mühendislik teknolojisinin çağdaş araçlarının öğretildiği, insanın yaratıcılık yeteneğini kullanarak, geleceğin robot teknolojisi ürünlerinin sentezlendiği, tasarlandığı ve üretildiği bir ortam oluşturmak ve bu vizyona ulusal ve uluslararası düzeyde araştırma kurumları ve endüstriyel kuruluşlarla yakın işbirliği içinde ulaşmaktır. Bu amaç doğrultusunda yüksek lisans programımız ayrıcalıklı bir yer kazanmaktadır.

Prof. Dr. Füsun Terzioğlu, Nursing & Pediatrics Webinar 2021 adlı etkinlikte "Enhancing the Capacity of Health Systems to Overcome Challenges and Strengthening Nurses and other Healthcare Professionals in COVID-19 Process" başlıklı sunumunu gerçekleştirecektir.

19 Haziran 2021, 10:30 - 11:00

Prof. Dr. Füsun Terzioğlu, 18-20 Haziran tarihleri arasında Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının iş birliği ile düzenlenecek olan 1. Uluslararası Gülhane Anne Sütü ve Emzirme Kongresi'ne oturum başkanı olarak katılım gösterecektir.

20 Haziran 2021, 09:00 - 10:00

20 Haziran Dünya Mülteciler Günü vesilesiyle Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Atılım Üniversitesi Göç Çalışmaları Araştırma Uygulama Merkezi (ATÜGAM) tarafından 21 - 22 Haziran 2021 tarihlerinde “Göç ve Milletlerarası Özel Hukuk” başlıklı bir sempozyum düzenlenecektir.

Atılım Üniversitesi
21-22 Haziran 2021, 10:00 - 18:30

Prof. Dr. Füsun Terzioğlu 23 Haziran 2021'de Ankara Şehir Hastanesi tarafından düzenlenen "COVID19 Pandemisinde Sağlık Bakım Hizmetleri Yönetimi Sempozyumu"nda konuşmacı olarak yer alacaktır.

23 Haziran 2021, 10:00 - 16:00