Prof. Dr. Hulusi Bülent ERTAN

bulent.ertan@atilim.edu.tr

Sayın Ziyaretçimiz,

Atılım Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Mekatronik Mühendisliği Yüksek Lisans programının web sitesine hoş geldiniz.    Bu web sitesi sayfalarında, Mekatronik Mühendisliği Yüksek Lisans programı ile ilgili tüm güncel bilgileri bulacaksınız.

Bu programda amacımız öğrencilerimize güncel mekatronik konularında uluslararası düzeyde değerli bilgi üretme, tasarım, üretim ve bilimsel yayın yapabilme becerileri kazandırmaktır. Bu amaç için Yüksek Lisans öğrencilerimizin, mekatronik mühendisliğinin çeşitli alanlarında ders almalarını, uygulama alanlarında uzmanlık kazandıracak araştırmalar yapmalarını, yaratıcı yönlerini, analiz, ve tasarım becerilerini geliştirmelerini hedeflemekteyiz.

Bölümün vizyonu, Yüksek lisans eğitiminde mühendislik ve bilim için değerli araştırma çalışmaları yapmak için gereken konularda verdiğimiz derslerle öğrencilerimizi eğitmek; araştırma ile yaratıcılıklarını elektronik ve mekaniğin birleşiminden oluşan yenilikci, akıllı ürünler geliştirebilmek için gereken becerileri kazandırmaktır.

Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi olarak "On The Generatıon And Evolutıon of Resıdual Stress Durıng Manufacturıng of Hıgh Value Components" konusunda çevrim içi seminer düzenlemekteyiz. Sizleri bu seminerde görmekten memnuniyet duyacağız.

Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi
18 Mayıs 2022, 15:00 - 18 Mayıs 2023, 17:00