Öğr. Gör. Berna YILMAZ ŞİRİN

berna.yilmazsirin@atilim.edu.tr

Değerli öğrenciler, öncelikle sizleri Atılım Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na hoş geldiniz diyerek selamlıyorum.

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte sağlık sektörü hastaların tanı, tedavi ve rehabilitasyon sürecinde, nitelikli iş gücünün ortak çalışmasına en çok ihtiyaç duyulan alandır. Bu sebeple donanımlı ve deneyimli sağlık personellerinin gerekliliği her geçen gün daha da artmaktadır.

Atılım Üniversitesi Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü’nde, sektörün ihtiyacına paralel olarak, zengin öğretim üyesi yelpazesi, ileri teknolojiye sahip laboratuvarları, simülasyon odaları ve ekipmanlarıyla teorik ve uygulamalı olarak eğitimler verilir. Bölümümüz öğrencilerimizin kazanımlarını deneyimleyebilecekleri hastanelerle iş birliği içerisinde olan, mesleki etiği özümsemiş topluma duyarlı ve faydalı sağlık teknikerleri yetiştiren bir bölümdür. Gayemiz insan odaklı, araştırma, sorgulama, analitik yetenekleri geliştiren, dinamik, çağdaş bir eğitim sunmaktır.

Yetiştireceğimiz sağlık teknikerlerinden en büyük beklentimiz, yaşamları boyunca topluma doğru bir şekilde hizmet vermeyi benimseyerek ve etik değerlere saygılı, ulusal değerlerimize ve Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı çağdaş bireyler olarak bu yuvadan uçmalarıdır.

Sizlere başarılarla dolu bir akademik yıl dilerim.

Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi olarak "On The Generatıon And Evolutıon of Resıdual Stress Durıng Manufacturıng of Hıgh Value Components" konusunda çevrim içi seminer düzenlemekteyiz. Sizleri bu seminerde görmekten memnuniyet duyacağız.

Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi
18 Mayıs 2022, 15:00 - 18 Mayıs 2023, 17:00