Doç. Dr. Kemal Efe ESELLER

efe.eseller@atilim.edu.tr

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü olarak öğrencilerimize üst düzey lisansüstü eğitim ve araştırma programı ile uygulamaya yönelik eğitim vermekteyiz. Yüksek kaliteli eğitimin yanında, öğrencilerimizi rekabetçi mesleki başarılara hazırlayan araştırma altyapısı sunmaktayız. Gelişmiş eğitim ve araştırma laboratuvarlarımız ileri teknolojilere ulaşmak için tasarlanmıştır.

Bölüm araştırma faaliyetleri sırasıyla, yüksek gerilim, elektrik makinaları, güç sistemleri, sinyal ve görüntü işleme, Radar ve Elektronik Harp, RF, Elektromanyetik ve fotoniktir. Öğrencilerimiz, bölümümüzün araştırma projelerine, TÜBİTAK'ın sponsorluğunda gerçekleştirdikleri çeşitli etkinliklere ve ayrıca diğer mesleki topluluklara katılma olanaklarına sahiptir. Laboratuvarlarımızda uzaktan erişimi sağlanan Avrupa Uzaktan Radyo Laboratuvarı projesi, birçok Avrupa kurumunun katkılarıyla bölümümüzün önderliğinde gerçekleştirilmektedir.

Akademik ve araştırma programlarımızı ulusal ve uluslararası alanda daha üst seviyelere her geçen gün taşımaktayız.

Bölümümüz hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sayfamızı ziyaret etmenizi ve sorularınız için bana ulaşabileceğinizi belirtmek istiyorum.

Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi olarak "On The Generatıon And Evolutıon of Resıdual Stress Durıng Manufacturıng of Hıgh Value Components" konusunda çevrim içi seminer düzenlemekteyiz. Sizleri bu seminerde görmekten memnuniyet duyacağız.

Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi
18 Mayıs 2022, 15:00 - 18 Mayıs 2023, 17:00