Prof. Dr. Hasan Umur AKAY

hasan.akay@atilim.edu.tr

Lisansüstü eğitim insanların daha derin bilgilere sahip olmasına ve uzmanlaşmasına yol açar.  Bu da elbette, kariyerlerini geliştirmelerine yardımcı olur.  Atılım Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde bu fırsat iki (tezli ve tezsiz) yüksek lisans programıyla sağlanmaktadır.  Her iki program 1) Yapım Yönetimi, 2) Yapı Malzemeleri, 3) Geoteknik Mühendisliği, 4) Hidromekanik ve Su Kaynakları Mühendisliği, 5) Yapı Mühendisliği ve Mekanik, ve 6) Ulaştırma Mühendisliği alt disiplinlerini kapsamaktadır.  Dolayısıyla, bu seçenekler arasından sizin ilgi duyduğunuz ve kariyer amaçlarınıza erişmenize yardımcı olabilecek herhangi bir alanı seçme olanağınız bulunmaktadır.

Atılım Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü iyi bir yüksek lisans eğitimi için gerekli olan, tanınmış uluslararası üniversitelerden derecelerini almış olan öğretim üyeleri, eğitim ve araştırma laboratuvarları ve bilgisayar alt yapısı gibi diğer altyapı olanaklarına sahiptir.

Eğitim dilimiz İngilizce’dir.  Yüksek lisans programlarımız tam zamanlı ve yarı zamanlı öğrencilerimize uygun olarak düzenlenmiştir.  Verilen dersler kamu ve özel sektör gereksinimlerine ve akademik dünyaya başlangıç için uygun biçimde tasarlanmış ve geliştirilmiştir.  Eğer meslek yaşamınızda önemli ve büyük projelerde çalışmak, daha iyi iş pozisyonlarına ulaşmak veya akademik çalışmalara yönelmek istiyorsanız Atılım İnşaat Mühendisliği Bölümünden alacağınız bir yüksek lisans derecesi iyi bir adım olacaktır.

Atılım Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü olarak, tüm akademik ve idari personelimizle, sizlere sıcak bir hoşgeldiniz diyoruz.

Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi olarak "On The Generatıon And Evolutıon of Resıdual Stress Durıng Manufacturıng of Hıgh Value Components" konusunda çevrim içi seminer düzenlemekteyiz. Sizleri bu seminerde görmekten memnuniyet duyacağız.

Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi
18 Mayıs 2022, 15:00 - 18 Mayıs 2023, 17:00