Prof. Dr. Yakup DARAMA

yakup.darama@atilim.edu.tr

Lisansüstü eğitim insanların daha derin bilgilere sahip olmasına ve uzmanlaşmasına yol açar.  Bu da elbette, kariyerlerini geliştirmelerine yardımcı olur.  Atılım Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde bu fırsat iki (tezli ve tezsiz) yüksek lisans programıyla sağlanmaktadır.  Her iki program 1) Yapım Yönetimi, 2) Yapı Malzemeleri, 3) Geoteknik Mühendisliği, 4) Hidromekanik ve Su Kaynakları Mühendisliği, 5) Yapı Mühendisliği ve Mekanik, ve 6) Ulaştırma Mühendisliği alt disiplinlerini kapsamaktadır.  Dolayısıyla, bu seçenekler arasından sizin ilgi duyduğunuz ve kariyer amaçlarınıza erişmenize yardımcı olabilecek herhangi bir alanı seçme olanağınız bulunmaktadır.

Atılım Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü iyi bir yüksek lisans eğitimi için gerekli olan, tanınmış uluslararası üniversitelerden derecelerini almış olan öğretim üyeleri, eğitim ve araştırma laboratuvarları ve bilgisayar alt yapısı gibi diğer altyapı olanaklarına sahiptir.

Eğitim dilimiz İngilizce’dir.  Yüksek lisans programlarımız tam zamanlı ve yarı zamanlı öğrencilerimize uygun olarak düzenlenmiştir.  Verilen dersler kamu ve özel sektör gereksinimlerine ve akademik dünyaya başlangıç için uygun biçimde tasarlanmış ve geliştirilmiştir.  Eğer meslek yaşamınızda önemli ve büyük projelerde çalışmak, daha iyi iş pozisyonlarına ulaşmak veya akademik çalışmalara yönelmek istiyorsanız Atılım İnşaat Mühendisliği Bölümünden alacağınız bir yüksek lisans derecesi iyi bir adım olacaktır.

Atılım Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü olarak, tüm akademik ve idari personelimizle, sizlere sıcak bir hoşgeldiniz diyoruz.

ELT Konferansı

Temel İngilizce Bölümü (Hazırlık Okulu)
Orhan Zaim Conference Hall
12 Ekim 2022, 17:05 - 27 Mayıs 2024, 17:05

Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sergi Alanı

Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğü
Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sergi Alanı
07 Kasım 2022, 09:00 - 16 Aralık 2022, 18:49

Kurucu Dekanımız Prof. Dr. Nami Çağan Hocamızı aramızdan ayrılışının beşinci yılında anmak amacı ile 17-18 Kasım tarihlerinde çevrimiçi şekilde gerçekleştirilecek olan Vergilendirme Yetkisi Sempozyumu programını bilgilerinize sunarız.

09 Kasım 2022, 09:02 - 25 Aralık 2023, 09:02

Sergi: 'Denize Bakma Durağı'

Mimarlık Bölümü
GSTMF Binası 3. Kat Merdivenli Sergi Holü