Prof. Dr. Murat KOYUNCU

murat.koyuncu@atilim.edu.tr

Bilgi Teknolojileri (BT), ülkemizin gelişen ve değişen bilişim teknolojisi gereksinimleri ve beklentilerini karşılayabilecek insan gücünün yetiştirilmesine yönelik, IBM işbirliği ile hazırlanmış öncü ve yenilikçi bir eğitim programıdır. BT Yüksek Lisans Programı, ülkemizin bilişim uzmanı açığının giderilmesine katkı sağlamaktadır. Programın ana amacı bilişim teknolojilerinin analizi, tasarımı, geliştirilmesi ve yönetilmesi süreçlerini, çağdaş yöntem ve araçlarla öğretmek ve bu süreçlerin yönetimine yönelik liderlik becerilerini kazandırmak ve teşvik etmektir. Bu amaca yönelik, program kapsamında BT Hizmet Yönetimi, Bulut Bilişim, Sanallaştırma, Hizmet Odaklı Mimari, İş Süreç Modellemesi, Veri ve Ağ Güvenliği, Ağ Yönetimi, BT Strateji Planlaması ve Yönetişim, BT Ekonomisi, eTicaret gibi güncel teknoloji ve teknoloji eğilimlerinin anlatıldığı dersler yer almaktadır.

Yüksek lisans programı süresince, uygulanacak çeşitli öğretim yöntem ve teknikleri ile öğrencilerin eleştirel düşünme, yazılı ve sözlü iletişim kurma, takım çalışması yapma ve bilimsel araştırma yapmaya yönelik becerileri geliştirilmektedir. Program tezli olup bu kapsamda öğrenciler bilişim teknolojileri alanında özgün bir araştırma yapmaya teşvik edilmekte ve bu şekilde konularında uzman mezunlar yetiştirilmesi amaçlanmaktadır.

Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi olarak "On The Generatıon And Evolutıon of Resıdual Stress Durıng Manufacturıng of Hıgh Value Components" konusunda çevrim içi seminer düzenlemekteyiz. Sizleri bu seminerde görmekten memnuniyet duyacağız.

Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi
18 Mayıs 2022, 15:00 - 18 Mayıs 2023, 17:00