Doç. Dr. Korhan Levent ERTÜRK

korhan.erturk@atilim.edu.tr

Bilgi Teknolojileri (BT), ülkemizin gelişen ve değişen bilişim teknolojisi gereksinimleri ve beklentilerini karşılayabilecek insan gücünün yetiştirilmesine yönelik, IBM işbirliği ile hazırlanmış öncü ve yenilikçi bir eğitim programıdır. BT Yüksek Lisans Programı, ülkemizin bilişim uzmanı açığının giderilmesine katkı sağlamaktadır. Programın ana amacı bilişim teknolojilerinin analizi, tasarımı, geliştirilmesi ve yönetilmesi süreçlerini, çağdaş yöntem ve araçlarla öğretmek ve bu süreçlerin yönetimine yönelik liderlik becerilerini kazandırmak ve teşvik etmektir. Bu amaca yönelik, program kapsamında BT Hizmet Yönetimi, Bulut Bilişim, Sanallaştırma, Hizmet Odaklı Mimari, İş Süreç Modellemesi, Veri ve Ağ Güvenliği, Ağ Yönetimi, BT Strateji Planlaması ve Yönetişim, BT Ekonomisi, eTicaret gibi güncel teknoloji ve teknoloji eğilimlerinin anlatıldığı dersler yer almaktadır.

Yüksek lisans programı süresince, uygulanacak çeşitli öğretim yöntem ve teknikleri ile öğrencilerin eleştirel düşünme, yazılı ve sözlü iletişim kurma, takım çalışması yapma ve bilimsel araştırma yapmaya yönelik becerileri geliştirilmektedir. Program tezli olup bu kapsamda öğrenciler bilişim teknolojileri alanında özgün bir araştırma yapmaya teşvik edilmekte ve bu şekilde konularında uzman mezunlar yetiştirilmesi amaçlanmaktadır.

Prof. Dr. Füsun Terzioğlu, Nursing & Pediatrics Webinar 2021 adlı etkinlikte "Enhancing the Capacity of Health Systems to Overcome Challenges and Strengthening Nurses and other Healthcare Professionals in COVID-19 Process" başlıklı sunumunu gerçekleştirecektir.

19 Haziran 2021, 10:30 - 11:00

Prof. Dr. Füsun Terzioğlu, 18-20 Haziran tarihleri arasında Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının iş birliği ile düzenlenecek olan 1. Uluslararası Gülhane Anne Sütü ve Emzirme Kongresi'ne oturum başkanı olarak katılım gösterecektir.

20 Haziran 2021, 09:00 - 10:00

20 Haziran Dünya Mülteciler Günü vesilesiyle Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Atılım Üniversitesi Göç Çalışmaları Araştırma Uygulama Merkezi (ATÜGAM) tarafından 21 - 22 Haziran 2021 tarihlerinde “Göç ve Milletlerarası Özel Hukuk” başlıklı bir sempozyum düzenlenecektir.

Atılım Üniversitesi
21-22 Haziran 2021, 10:00 - 18:30

Prof. Dr. Füsun Terzioğlu 23 Haziran 2021'de Ankara Şehir Hastanesi tarafından düzenlenen "COVID19 Pandemisinde Sağlık Bakım Hizmetleri Yönetimi Sempozyumu"nda konuşmacı olarak yer alacaktır.

23 Haziran 2021, 10:00 - 16:00