Doç. Dr. Gözde YILMAZ

gozde.yilmaz@atilim.edu.tr

Atılım ailesinin en eski ve en köklü kurumlarından birisiyiz. Üniversitemizin ‘toplumsal duyarlılık anlayışı içinde, bilimsel bilginin üretimi ve uygulanmasında performansı yüksek alanlar yaratarak, ulusal ve evrensel düzeyde donanıma sahip nitelikli bireyler yetiştirmek’ misyonuna sıkı sıkıya bağlıyız. Türkiye’nin ve dünyanın saygın üniversitelerinde yetişmiş olan hocalarımız bilimsel bilginin üretimi ve öğrencilerimize sunulması için canla başla uğraşıyorlar.

Kurulduğumuz 1997-1998 akademik yılından bu yana gerek lisansüstü programlarımız gerekse öğrenci sayılarımızda önemli artışlar yaşadık. Şu anda lisans eğitimi haricinde üç adet Yüksek Lisans programı öğretimi sunuyoruz. Uluslararası İlişkiler Bölümü Türkçe ve İngilizce Yüksek Lisans programlarının yanısıra, Avrupa Birliği Yüksek Lisans programı bölümümüz bünyesinden nitelikli mezunlar vermeye devam ediyor.

Öğrencilerimizin bilgi birikimlerini artırmaları ve hayata daha hazırlıklı atılmaları amacıyla pek çok kariyer toplantıları ve seminerler düzenliyoruz. Bu amaçla yürüttüğümüz Diplomacy O’clock konferansları bu alanda markalaşma yolunda hızla ilerliyor.

İş hayatı tecrübeleri edindirmek için pek çok firmayla ilgili birimlerimiz arasında sürekli bir işbirliği söz konusu. Bu sayede, öğrenimleri sırasında özellikle de üçüncü ve dördüncü sınıfta iken, ilerde çalışmak istedikleri sektörlerde faaliyet gösteren firmalarda derslerini aksatmadan yarı zamanlı olarak çalışabiliyorlar. Fakültemiz içerisinde bulunan İŞKUR İRTİBAT NOKTASI öğrencilerimize bu konularda her türlü fırsat ve imkanı sunmaya devam ediyor.

Uluslararası İlişkiler Bölümü ailesi hakkında daha fazla bilgiye bölüm başkanlığımız ve hocalarımız yoluyla ulaşabilirsiniz.

Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi olarak "On The Generatıon And Evolutıon of Resıdual Stress Durıng Manufacturıng of Hıgh Value Components" konusunda çevrim içi seminer düzenlemekteyiz. Sizleri bu seminerde görmekten memnuniyet duyacağız.

Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi
18 Mayıs 2022, 15:00 - 18 Mayıs 2023, 17:00