Dijital Dönüşüm Teknolojileri ve Standartları Zirvesi
23.01.2020

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) ve Türkiye Bilişim Derneği (TBD) iş birliğiyle “2. Ulusal Dijital Dönüşüm Teknolojileri ve Standartları Zirvesi” TSE Konferans Salonu’nda 22 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirildi.

2. Dijital  Dönüşüm Teknolojileri ve Standartları Zirvesi'nde, " Dijital Dönüşüme Yön Veren Akıllı Bilişim Standartları" paneli  Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Meltem  Eryılmaz yönetiminde, Türksat Bt Yazılım Mimari Yazılım Geliştirme Direktörlüğü'nden İsmail Serkan Bakırcı, TRTEST Siber Güvenlik Direktörü Mustafa Yılmaz ve Beam Teknoloji Test Merkezi Takım Lideri Gülşah Altınok'un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Başkanı Rahmi Aktepe, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Başkanı Adem Şahin, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, programa katılarak konuşma yaptı.

Zirvede ayrıca Türkiye Bilişim Derneği Bilişim Standartları Platformu Başkanı Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ziya Karakaya TBD BS Platformunun 2020 hedeflerini anlattı.