DACHSER Türkiye Yetkilileri Üniversitemizi Ziyaret Etti
12.09.2019

Kariyer Planlama ve Ortak Eğitim Koordinatörlüğü olarak 2019-2020 Akademik Yılı için Ortak Eğitim Programı kapsamında çalışmalarımız yeni firma temaslarıyla başladı.

2018-2019 Akademik Yılında Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği ile yapmış olduğumuz iş birliği neticesinde dernek üyesi firmalara Ortak Eğitim Programının duyurusu gerçekleştirilmişti. Bu vesile ile kara, hava ve deniz taşımacılığı alanlarında faliyet gösteren DACHSER Türkiye' nin İnsan Kaynakları Müdürü Nilgün Özcan ve İstanbul Şube Müdürü Sercan Ketenci, Ortak Eğitim Programı ile ilgili görüşmek üzere Üniversitemizi ziyaret etti. Kariyer Planlama ve Ortak Eğitim Koordinatörümüz Selin Tefil' in DACHSER Türkiye yetkilileri ile gerçekleştirmiş olduğu toplantıda, Ortak Eğitim Programı ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü öğrencilerimiz için istihdam odaklı iş birliği yapma, öğrencilerimizin kariyer gelişimlerinde sektörün beklentilerini öğrenebilmeleri için yıl içinde seminer, workshop gibi etkinlikler düzenleme gibi konularda yapılabilecek çalışmalar ele alındı. Ortak Eğitim Programı ile Üniversite-sektör iş birliği sayesinde sektörü yakından takip etmenin ve sektörün beklentilerine uygun bireyler yetiştirmenin önemi üzerine DACHSER Türkiye yetkilileri ile fikir birliğine varıldı.