Staj yapacak öğrencilerimize duyuru
12.05.2017

Staj yapacak öğrencilerimize duyuru

1. Staja başlamadan en az 15 gün önce https://goo.gl/Q37D3J  bağlantısını kullanarak “Staj Başvuru Formunu” doldurunuz.

2. Yazıcı-uyumlu bir Stajyer Bilgi Formu otomatik olarak oluşturulacak ve formda belirteceğiniz e-posta adresinize gönderilecektir. Bu formdan iki adet çıkarıp imzalayınız, bölümünüzün staj koordinatörüne imzalatınız ve birini staj koordinatörünüze teslim ediniz. Aşağıda belirtilen tüm diğer belgeleri de bir poşet dosya içerisinde bölüm sekreterinize teslim ediniz.

·         1 adet imzalı Stajyer Bilgi Formu

·         1 adet vesikalık fotoğraf (Temini gecikmeye sebep olacaksa fotoğrafsız başvurabilirsiniz.)

·         1 adet Nüfus cüzdan fotokopisi arkalı-önlü (TC Kimlik No içeren sürücü belgesi de olabilir)

·         Staj yapacağınız kurumdan alacağınız, staj başlama ve bitiş tarihlerini ve hafta sonları veya resmi tatillerde mesai yapılacak ise bunu belirten imzalı belge.

Stajların önkoşulları:

Dersin Kodu - Adı

Önkoşul Ders 1: Kodu - Adı

Önkoşul Ders 2: Kodu - Adı

ENE399 – Summer Practice I

ENE201 – Energy Systems I

ENE204- Thermodynamics II

ENE499 - Summer Practice II

ENE399 - Summer Practice I

Bölüm Staj Koordinatörü: Doç. Dr. Şaziye Balku

/shares/energy/files/M%C3%BChendislik%20Fak%C3%BCltesi%20Staj%20Y%C3%B6nergesi(1).pdf

/shares/energy/files/StajRaporFormati_EN%20student_sb(1).doc