Sertifikalı "Civil Career Energy" Etkinliği
11.11.2020

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü tarafından düzenlenen Civil Career Energy’de; öğrencilerin akademik hayatlarında nasıl bir yol izleyebilecekleri, enerji sektörünün dünyada ve ülkemizde geçmiş tarihlerden itibaren nasıl geliştiği, bu sektöre yapılan yatırımlar, proje finansmanı, proje yönetimi, enerji santrallerinin kurulum ve işletim süreçleri ve öğrencileri ileride bekleyen imkanlar gibi pek çok konuya değinilecektir.

Etkinlik ana sponsoru Çalık Enerji, enerji sektöründe çalışan bir proje ekibinin sıklıkla karşılaştığı, proje değerlendirme aşamasındaki fizibilite ve optimizasyon gibi analizlerin yarışmacılar tarafından uygulanacağı ödüllü bir proje yarışması düzenleyecektir.

Proje değerlendirme sürecinin çıktıları alanında uzman jüri üyeleri ile değerlendirilecektir. Etkinlik, içerisinde bulunduğumuz şartlar sebebiyle online platformlar üzerinden 20-21-22 Kasım'da gerçekleşecek.

Aşağıdaki link üzerinden kayıt olunabilir, veya Instagram adresi buyap_ bio’sundaki link ile ulaşılabilir.

Alanının en başarılı insanlarından enerji sektörünü dinlemek, çeşitli workshoplar

ve vaka çalışmaları ile kendinizi geliştirmek için;

Kayıt linki: https://docs.google.com/forms/d/e/

*Etkinliğimiz sertifikalıdır.

**Katılım ücretleri BÜYAP olarak Adıyaman Hacihalil Köyünde inşaa edeceğimiz İlkokulumuz Projesi'ne bağışlanacaktır.